Over KaffVeen

KaffVeen is in juni 2021 geopend, het idee erachter was toen al een aantal jaar oud. Een passie voor de horeca en een uit de hand gelopen hobby vormden de basis waar jaren later KaffVeen uit voortkwam. Na jaren van werken in de horeca om de fijne kneepjes van het vak meester te worden en intussen een traject om certificaten van de Specialty Coffee Assosciation te verkrijgen begon KaffVeen eind 2020 concreet vorm te krijgen.
Het pand in de Gierstraat vormde de basis waaruit de inrichting voortkwam. in deze drukke straat is een oase van rust te vinden waarin je kan genieten van overheerlijke koffie, thee en gebak.

Om hierin te voorzien zijn een aantal partners gevonden die hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren en sociaal- en klimaatbewust proberen te ondernemen. De ethically sourced coffee van Goodbeans, heerlijke lokaal ingekochte thee van The Art of Tea, Herbs and Spices, de melk van de Jersey koeien die minder stikstof uitscheiden en de plantaardige melk van Sproud zijn allen te verkrijgen in KaffVeen, om het af te toppen met huisgemaakt gebak.

Met een onwijze passie staat ik ter beschikking om je mee te nemen in de wereld van de Specialty Coffee. Of je nu begint met de eerste stappen of op de zoektocht naar de Golden Shot, er is voor iedereen een plekje in KaffVeen.

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 08:00 – 17:00
Maandag en zondag gesloten

Lees wat anderen van ons vinden

Heerlijke koffie zeg! Echt een aanwinst voor de Gierstraat! Ik kom zeker terug

Michiel Rotte

Leuke koffietent en hele goede koffie! Aanrader

Sebastiaan Joustra

Lekkere koffie

Bas Breur

CONTACT

Wil je iets weten of bestellen?

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@kaffveen


Gierstraat 71,
2011 GC Haarlem
Link via Google Maps

Centrum van Haarlem

De Gierstraat is de grens tussen het centrum van Haarlem en de prachtige Vijfhoek. In deze drukke straat met veel leuke winkels van lokale ondernemers is een plekje om even rustig te genieten, KaffVeen.

Onze openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 08:00 - 17:00
Maandag en zondag gesloten

Neem contact op

Telefonisch of via de mail

Dé koffie uit Haarlem

info@kaffveen.nl
expand_less